Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730938772

Amistoso (Int.) 730938772 Información oficial sobre el partido 730938772 en Hattrick

10.04.2024 21:55:00

El Jacaré Social Club Alineación oficial del equipo 'El Jacaré Social Club' en el partido 1 - 6 Viekin VPK Alineación oficial del equipo 'Viekin VPK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
El Jacaré Social Club Alineación oficial del equipo 'El Jacaré Social Club' en el partido 0 - 4 Viekin VPK Alineación oficial del equipo 'Viekin VPK' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Jacaré Social Club

Goles Goles

  • 136 Minuto 11 (Gol evento especial inexperiencia rival): Teemu Rahkola va deixar patent la seva inexperiència al minut 11, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Claudio Galeas va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 0 per a Jacaré.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 33 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jerónimo José Guelha, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Viekin VPK

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): Als 18 minuts de partit, Mikko Hirvimäki de Viekin va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Pekka Kekkonen quedar desmarcat i marcar per a Viekin al minut 22. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Pekka Kekkonen de Viekin va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 38. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 50 (Gol de penalti): Passaven 50 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Jarko Halén va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 186 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Viekin va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Ron Horn, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 5.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, un xut de Miika Paavilainen des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Artem Grabalin va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Teemu Takala, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.