Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730938410

Amistoso 730938410 Información oficial sobre el partido 730938410 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Los charliebrown Alineación oficial del equipo 'Los charliebrown' en el partido 5 - 0 martina litus cinta fc Alineación oficial del equipo 'martina litus cinta fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los charliebrown Alineación oficial del equipo 'Los charliebrown' en el partido 3 - 0 martina litus cinta fc Alineación oficial del equipo 'martina litus cinta fc' en el partido
Tiene suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los charliebrown

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador David Herrada de charliebrown, després de 11 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): charliebrown va aconseguir el 2 - 0 quan Pedro Ignacio Pont va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alfonso Fernández es va introduir dins la defensa central al minut 38, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de charliebrown pel centre va donar un gran resultat: el gol de Manuel Cobo va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Magno Clemente Reboreda la va rematar Alfonso Fernández amb una magnífica volea que va fer pujar per a charliebrown el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): charliebrown per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Manuel Cobo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Manuel Cobo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El jugador local David Herrada per poc que no incrementa el marcador al minut 51. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rafael San Miguel va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Alfonso Fernández, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Manuel Cobo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Rafael San Miguel va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en David Herrada va rematar alt.

martina litus cinta fc

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Castillon de martina la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Toni Isoviita de martina va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.