Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730938343

Amistoso 730938343 Información oficial sobre el partido 730938343 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

el ancla cf Alineación oficial del equipo 'el ancla cf' en el partido 1 - 1 Granatensis U.D. Alineación oficial del equipo 'Granatensis U.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
el ancla cf Alineación oficial del equipo 'el ancla cf' en el partido 1 - 3 Granatensis U.D. Alineación oficial del equipo 'Granatensis U.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el ancla cf

Goles Goles

  • 140 Minuto 85 (Gol de contra de falta): El porter de ancla va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gabriel Omar Leal va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Granatensis U.D.

Goles Goles

  • 174 Minuto 39 (Gol de penalti): Al minut 39 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Ginés Bouvier va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 5 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Ginés Bouvier gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, un refús desafortunat de Raúl Ginard, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ginés Bouvier no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jorge 'Shooterking' Ros va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 207 Minuto 80 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Gian Carlo Varcaro va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Dimas Casla quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Raúl Ginard, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Granatensis que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Dimas Casla, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Es duien 88 minuts de partit jugats quan Jorge 'Shooterking' Ros va estar a punt de posar per davant a Granatensis amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Raúl Ginard va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dimas Casla es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jerónimo Escajadillo de Granatensis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.