Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730936265

Amistoso (Int.) 730936265 Información oficial sobre el partido 730936265 en Hattrick

09.04.2024 18:30:00

Hopapala Alineación oficial del equipo 'Hopapala' en el partido 2 - 0 slayer666 Alineación oficial del equipo 'slayer666' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hopapala Alineación oficial del equipo 'Hopapala' en el partido 1 - 1 slayer666 Alineación oficial del equipo 'slayer666' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,9 % 36,0 % 29,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hopapala

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Hopapala va ser Helge Eberwein.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 32, Helge Eberwein va pentinar un córner cap al segon pal que Ádám Czut va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 25 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Luca Schelleter va servir per deixar enrere el gegant Torgny Svensson al minut 25, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Helge Eberwein va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, Helge Eberwein gairebé va marcar per a Hopapala des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 286 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Gilles Zouré va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hopapala va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ádám Czut, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gilles Zouré.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mislav Starčević de Hopapala es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.

slayer666

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 38 (Ocasión de falta): Matteo Paladino va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 38.
  • 253 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 61 en Sergio Orta va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Dirk Naessl va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): slayer666 va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 78, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Clarence Louisor.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del slayer666 va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Kassim Abdou no va poder controlar.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Võ Thuận Toàn ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.