Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730935801

Amistoso 730935801 Información oficial sobre el partido 730935801 en Hattrick

09.04.2024 18:15:00

Hallorian Alineación oficial del equipo 'Hallorian' en el partido 4 - 0 Aggro Düsseldorf Alineación oficial del equipo 'Aggro Düsseldorf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hallorian Alineación oficial del equipo 'Hallorian' en el partido 4 - 1 Aggro Düsseldorf Alineación oficial del equipo 'Aggro Düsseldorf' en el partido
Tiene un resultado normal 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hallorian

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Hallorian, atacant per l'esquerra al minut 2, va aprofitar el magnífic llançament de Nick Ramsauer per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Job Gustavsson de Hallorian va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Damien Broutin va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Damien Broutin va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Anthimos Vamvakaris. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Hallorian van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Nick Ramsauer, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Hallorian a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Rodrigo Magallanes va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Al minut 89, Robert Rudloff gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rodrigo Magallanes de Hallorian va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Aggro Düsseldorf

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Marc Arnold Brunshorst sol davant la porteria al minut 31, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 69 en Thorsten Hölze-Stäblein va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Sławomir Pyskło va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marc Arnold Brunshorst va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Sven-Ole Peiker va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sven-Ole Peiker.