Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730935498

Amistoso (Int., RC) 730935498 Información oficial sobre el partido 730935498 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Malaga. C.F. Alineación oficial del equipo 'Malaga. C.F.' en el partido 3 - 4 Patrix United Alineación oficial del equipo 'Patrix United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Malaga. C.F. Alineación oficial del equipo 'Malaga. C.F.' en el partido 2 - 6 Patrix United Alineación oficial del equipo 'Patrix United' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,4 % 1,0 % 86,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malaga. C.F.

Goles Goles

  • 108 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible (general)): Hersílio Assis de Malaga. va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Mirco Riesemann que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 112 Minuto 44 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ramón Reyes va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 44.
  • 113 Minuto 62 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Malaga. una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Hersílio Assis, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 62.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Malaga. va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fabian Lindermeyr va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Filipp Evseenkov.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hersílio Assis va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Filipp Evseenkov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Ramón Reyes va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 239 Minuto 43 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Fabian Lindermeyr va deixar a Lucian Deneş assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Patrix United

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 27, quan Staņislavs Piksis va posar els visitants Patrix per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Patrix prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Jānis Pabērzs.
  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Lucian Deneş que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): El jugador de Patrix Staņislavs Piksis va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 81 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Staņislavs Piksis va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 82, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.