Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730934563

Amistoso (Int.) 730934563 Información oficial sobre el partido 730934563 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido 3 - 3 Demon_ Fc Alineación oficial del equipo 'Demon_ Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido 0 - 5 Demon_ Fc Alineación oficial del equipo 'Demon_ Fc' en el partido
Tiene bastante suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cartagineses F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Cartagineses va ser Adrián Ezquioga.
  • 186 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Cartagineses va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Evert Raudne, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Cartagineses van sortir al contraatac al minut 29, però Evert Raudne va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Demon_ Fc

Goles Goles

  • 125 Minuto 16 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Nguyễn Việt Trung va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 2 - 0.
  • 152 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Giovanni Maninger va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 1.
  • 115 Minuto 69 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Giovanni Maninger de DEMON va fer un bon esprint per escapar-se de Gaizka Iparragirre i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 2. Tot un espectacle!
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Thạch Cao Thọ que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del DEMON va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Ma Phúc Tần no va poder controlar.
  • 235 Minuto 55 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Khổng Thường Kiệt va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 254 Minuto 60 (Ocasión de penalti): L'àrbitre assistent va cridar l'atenció de l'àrbitre per avisar-lo d'un penal. "No em fotis Rafa!" va esclatar l'àrbitre. "Penal de qui?!". El penal era a favor de DEMON i el va llençar en Kerkko Laakso, però el va fallar.