Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730934314

Amistoso (Int.) 730934314 Información oficial sobre el partido 730934314 en Hattrick

10.04.2024 21:55:00

Sporting Clube Lisboa Alineación oficial del equipo 'Sporting Clube Lisboa' en el partido 7 - 1 LaSacara FC Alineación oficial del equipo 'LaSacara FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Sporting Clube Lisboa Alineación oficial del equipo 'Sporting Clube Lisboa' en el partido 7 - 0 LaSacara FC Alineación oficial del equipo 'LaSacara FC' en el partido
Tiene un resultado normal 7.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Clube Lisboa

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jesus Luz de SCL aconseguir un gol al minut 8 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Arthur Schmoll va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): SCL va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Kamil Gücer va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de SCL va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Luigi Giorgetta progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 62 minuts, el tirador de faltes del SCL va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Joxepo Aldui, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 1 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): El 6 - 1 va pujar al marcador quan SCL va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Dariusz Sadecki des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Yordan Grekov, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 1 per a SCL.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Giorgio Infante al minut 13 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Luigi Giorgetta va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Al minut 60 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Navot Dadun de SCL va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

LaSacara FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 61 minuts, Franco Celentano va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Marko Sadikllari de LaSacara va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Giovanni Micone al minut 12 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gioacchino Nipoti.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Franco Celentano de LaSacara va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.