Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730934303

Amistoso 730934303 Información oficial sobre el partido 730934303 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Matama Alineación oficial del equipo 'Matama' en el partido 2 - 1 Jagnarok Alineación oficial del equipo 'Jagnarok' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Matama Alineación oficial del equipo 'Matama' en el partido 4 - 1 Jagnarok Alineación oficial del equipo 'Jagnarok' en el partido
Tiene mala suerte 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,5 % 0,7 % 10,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Matama

Goles Goles

  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): El jugador Cibrán Corpo de Matama, després de 51 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 89 gràcies a la jugada de Hidacio Gorgal, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Matama va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Tito Loyola va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Cibrán Corpo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Matama va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Casper Gacharia en un 1 contra 1 amb el porter Terenci Pomar, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nils-Petter Sandér de Matama amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 51, Ramón Carpintero de Matama va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Jagnarok

Goles Goles

  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Jagnarok van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 76, quan Eduardo Meléndez va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Agapito Sanz va fer una magnífica centrada, però la rematada de Rafael Viladráu va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Jagnarok van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 38 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar David Goacona, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Jagnarok va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 41, quan Epifanio Marín Valle va quedar-se sol davant el porter Piero Ribigini, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Eduardo Meléndez va marcar al minut 50 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Agapito Sanz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.