Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730934211

Amistoso (Int., RC) 730934211 Información oficial sobre el partido 730934211 en Hattrick

10.04.2024 09:45:00

LIBINAKI Alineación oficial del equipo 'LIBINAKI' en el partido 6 - 1 dudu''s team Alineación oficial del equipo 'dudu''s team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LIBINAKI Alineación oficial del equipo 'LIBINAKI' en el partido 4 - 0 dudu''s team Alineación oficial del equipo 'dudu''s team' en el partido
Tiene suerte 3.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LIBINAKI

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Passat el minut 25 de joc, Dylan Tulleners facilitava les coses al LIBINAKI amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Manop Sangsawang de LIBINAKI aconseguir un gol al minut 30 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de LIBINAKI va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dylan Tulleners progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Manop Sangsawang es va introduir dins la defensa central al minut 41, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 130 Minuto 67 (Gol de falta): El gol de falta de Pavel Leshkevich sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 67 i ampliar l'avantatge de LIBINAKI a 5 - 1.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Giuliano Mirabella va aprofitar per marcar el 6 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 1 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Pavel Leshkevich va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 211 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Pavel Leshkevich hauria d'haver estat gol al minut 12 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, Sytze Kanbier gairebé va marcar per a LIBINAKI des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del LIBINAKI van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Guido Sazma, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

dudu''s team

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador de dudus Licínio Camacho va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 11 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Flavian Maunier va deixar a Omar Morales assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raymond Tillet de dudus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Stéphane Delalandre de dudus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.