Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730933991

Amistoso (Int., RC) 730933991 Información oficial sobre el partido 730933991 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

xesteiro Alineación oficial del equipo 'xesteiro' en el partido 4 - 6 1 FCN-Monastier Alineación oficial del equipo '1 FCN-Monastier' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
xesteiro Alineación oficial del equipo 'xesteiro' en el partido 4 - 0 1 FCN-Monastier Alineación oficial del equipo '1 FCN-Monastier' en el partido
Tiene un resultado normal 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xesteiro

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Tomás Botín Ríos de xesteiro aconseguir un gol al minut 29 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els jugadors del xesteiro amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 40, deixant Ignacio Ruiz de Mesa en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del FCN-Monastier. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Lluc Fité la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del xesteiro es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 2 arribava al minut 43.
  • 130 Minuto 77 (Gol de falta): Nicolás Tirol va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 77 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 17 per blocar una centrada d'en Nicolás Tirol va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de xesteiro.
  • 220 Minuto 92 (Ocasión de falta): En Nicolás Tirol es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 117 (Ocasión por la izquierda): xesteiro va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Àlex Cesena va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Colin Zainzinger.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Moisés Lanza es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Al minut 41 en Ignacio Ruiz de Mesa va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de xesteiro Àlex Cesena, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Colin Zainzinger. El marcador continuava 4 - 4.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Moisés Lanza, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Colin Zainzinger va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de xesteiro i 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de xesteiro Tomás Botín Ríos va intentar enganyar Colin Zainzinger amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 5.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat José Rión xutant per a xesteiro va fer anar la pilota just on la volia, però Colin Zainzinger, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

1 FCN-Monastier

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): FCN-Monastier van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 33, quan Kurt Landauer va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Maxbert Krebber va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 2 al minut 39.
  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, FCN-Monastier seguien lluitant fins al final. Al minut 80, fruit d'aquests esforços, Domenic Kupka va marcar el 4 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 163 Minuto 90 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 4 al minut 90 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Maxbert Krebber marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 115 (Ocasión por el centro): Al minut 115 de partit, Marius Kirmaier quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marius Kirmaier de FCN-Monastier es va emportar una amonestació al minut 114 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Filip Nešić de FCN-Monastier va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de FCN-Monastier Konrad Kahlert no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Isaac Costa es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de FCN-Monastier, Domenic Kupka, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 6 al marcador.