Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730933741

Amistoso (Int., RC) 730933741 Información oficial sobre el partido 730933741 en Hattrick

09.04.2024 19:20:00

i giocatori di Titano Alineación oficial del equipo 'i giocatori di Titano' en el partido 6 - 4 KS Doły Łódź Alineación oficial del equipo 'KS Doły Łódź' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
i giocatori di Titano Alineación oficial del equipo 'i giocatori di Titano' en el partido 6 - 1 KS Doły Łódź Alineación oficial del equipo 'KS Doły Łódź' en el partido
Tiene un resultado normal 6.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

i giocatori di Titano

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): giocatori, atacant per l'esquerra al minut 22, va aprofitar el magnífic llançament de Emanuele Cueni per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Paolo Treccani va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 190 Minuto 41 (Gol de falta): En Paolo Treccani va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-0.
  • 121 Minuto 95 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Corey Blissett, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del giocatori se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 95.
  • 118 Minuto 106 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 106, el giocatori va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Paolo Treccani, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 5 - 3.
  • 132 Minuto 113 (Gol por la izquierda): giocatori va augmentar la diferència quan Walter Risitano no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El jugador local Paolo Valsania per poc que no incrementa el marcador al minut 41. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Czesław Salwa va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Czesław Salwa al minut 44 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Paolo Treccani va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Enn Haav de giocatori va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Enn Haav, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): giocatori va estar a punt de posar-se per davant al minut 90 però Paolo Valsania va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Walter Risitano de giocatori va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

KS Doły Łódź

Goles Goles

  • 151 Minuto 43 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 43 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Hibraim Torres.
  • 152 Minuto 78 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Attila Patai va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 78 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Attila Patai que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 153 Minuto 111 (Gol por la derecha): Els jugadors de Doły no defallien en cap moment. Producte d'això, en Igor Šmídek va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Doły sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jo Olemans, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 44 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Albert Feixa de Doły amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.