Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730933481

Amistoso (Int., RC) 730933481 Información oficial sobre el partido 730933481 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Los ofensivos Alineación oficial del equipo 'Los ofensivos' en el partido 1 - 2 FC TASE Alineación oficial del equipo 'FC TASE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los ofensivos Alineación oficial del equipo 'Los ofensivos' en el partido 1 - 0 FC TASE Alineación oficial del equipo 'FC TASE' en el partido
Tiene un resultado normal 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los ofensivos

Goles Goles

  • 113 Minuto 97 (Gol por la derecha): Al minut 97, ofensivos aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Xermán Altamirano va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 57 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jesús Fontecha va fer al minut 57 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Raimundo Galán, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Xermán Altamirano es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando Illarradi de ofensivos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de ofensivos Óscar Argüelles, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Levi Ilha. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de ofensivos, Xermán Altamirano, col·locà la pilota just a les mans d'en Levi Ilha. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Fernando Illarradi va xutar fora per a ofensivos, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Laureano Roca de ofensivos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Jesús Fontecha de ofensivos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

FC TASE

Goles Goles

  • 105 Minuto 92 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Laurenţiu Cristoloveanu va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Baltasar Romero Sánchez va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. FC TASE* posava el marcador 0 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de FC TASE* van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Baltasar Romero Sánchez va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de FC TASE* va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mihai Gari, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): FC TASE* va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 43, quan Julius Maibaum va quedar-se sol davant el porter Óscar Argüelles, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): FC TASE* van sortir al contraatac amb encert al minut 61, però Joseph Peñagaricano no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 112 (Ocasión de contra por el centro): En Mihály Boga va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Baltasar Romero Sánchez de FC TASE* va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de FC TASE* Mihai Gari va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Mihály Boga de FC TASE* va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de FC TASE*, Jur Hazard, col·locà la pilota just a les mans d'en Óscar Argüelles. El marcador: 1 - 1.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Paddyjoe Kenny de FC TASE* va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 1 - 2.