Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730933014

Amistoso 730933014 Información oficial sobre el partido 730933014 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

ANDA F.C Alineación oficial del equipo 'ANDA F.C' en el partido 0 - 5 zzzzzzzzzzzzzzzz Alineación oficial del equipo 'zzzzzzzzzzzzzzzz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ANDA F.C Alineación oficial del equipo 'ANDA F.C' en el partido 0 - 5 zzzzzzzzzzzzzzzz Alineación oficial del equipo 'zzzzzzzzzzzzzzzz' en el partido
Tiene un resultado normal 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ANDA F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Alexander Arbistain arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 21 per blocar una centrada d'en Marcos Matías va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ANDA.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): El ANDA va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 27, però en Aniol Caus va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Òscar Giner va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ignacio Zotes va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Alexander Arbistain de ANDA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

zzzzzzzzzzzzzzzz

Goles Goles

  • 172 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a zzzzzzzzzzzzzzzz prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Bradon Robbins.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Eliano Lerco va augmentar l'avantatge de zzzzzzzzzzzzzzzz a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, Pasi Tukiainen va augmentar l'avantatge de zzzzzzzzzzzzzzzz a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Eliano Lerco de zzzzzzzzzzzzzzzz l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 66 de partit.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Bradon Robbins va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): zzzzzzzzzzzzzzzz va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Maurycy Cyrankowski va quedar-se sol davant el porter Ramiro Pobo, però aquest va poder aturar el xut.