Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730932959

Amistoso (Int.) 730932959 Información oficial sobre el partido 730932959 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

The New Komys Team Alineación oficial del equipo 'The New Komys Team' en el partido 2 - 1 Mili F.C. Alineación oficial del equipo 'Mili F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The New Komys Team Alineación oficial del equipo 'The New Komys Team' en el partido 1 - 1 Mili F.C. Alineación oficial del equipo 'Mili F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,7 % 36,7 % 29,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The New Komys Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Robbie Golding estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Gino Taihuttu va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 63.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Komys a 2 - 0. Ricardo García va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Bartłomiej Bącik va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Komys va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sergio Caparroso va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Uroš Veljković.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Komys va estar a punt de posar-se per davant al minut 62 però Bartłomiej Bącik va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 64 quan Enrique Ederra de Komys gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Komys va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Javier Anda, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Mili F.C.

Goles Goles

  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 76, el jugador visitant Facundo Ortiz va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Milis va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Facundo Ortiz es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Milis va estar a punt d'empatar al 85 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Facundo Ortiz que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.