Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730932386

Amistoso (RC) 730932386 Información oficial sobre el partido 730932386 en Hattrick

10.04.2024 12:20:00

CE Països Catalans Alineación oficial del equipo 'CE Països Catalans' en el partido 2 - 4 Campanario Alineación oficial del equipo 'Campanario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CE Països Catalans Alineación oficial del equipo 'CE Països Catalans' en el partido 1 - 4 Campanario Alineación oficial del equipo 'Campanario' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE Països Catalans

Goles Goles

  • 102 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Als 26 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Catalans va acabar amb la pilota als peus de Faïssal Chawni que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 103 Minuto 74 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Catalans per la dreta va donar com a resultat un gol de Faicán Gallano al minut 74 que reduïa la distància a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Faïssal Chawni va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Catalans que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 200 Minuto 21 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 21 amb una falta ben llançada per en Ot Aubach, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Plutarco Riaza va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 200 Minuto 84 (Ocasión de falta): Catalans va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 84, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 219 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Faicán Gallano va poder marcar per a Catalans en un servei de cantonada picat per en Carlos Carriazo quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Campanario

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador de Campanario Joseba Ortiz Madaleno va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 15 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al 19 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Campanario augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pablo Giménez Paz es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 105 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Javier Pablo Tembras rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Simas Plikaitis, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 3 a l'estadi!
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Javier Toro Delgado va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 79, i va fer pujar el 2 - 4 per a Campanario.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Pablo Giménez Paz va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 6, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jesús Hespital va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Javier Pablo Tembras quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jesús Hespital, però la pilota va topar amb el travesser.