Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730932331

Amistoso (Int., RC) 730932331 Información oficial sobre el partido 730932331 en Hattrick

09.04.2024 19:20:00

real topon Alineación oficial del equipo 'real topon' en el partido 1 - 2 CD. Tenerife. Alineación oficial del equipo 'CD. Tenerife.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
real topon Alineación oficial del equipo 'real topon' en el partido 2 - 0 CD. Tenerife. Alineación oficial del equipo 'CD. Tenerife.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real topon

Goles Goles

  • 100 Minuto 78 (Gol de falta): Al minut 78, Adem Çoban va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Duncan O'Donald va estar a punt d'empatar per a topon quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Quique Nieto va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Duncan O'Donald de topon va intentar batre la porteria rival al minut 35 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 203 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): topon va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Duncan O'Donald va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 204 Minuto 72 (Ocasión de penalti): Adem Çoban es va posar les mans a la cara després que al minut 72 enviés l'esfèric fora en un llançament de penal. L'entrenador va estar a punt de posar-li el puny a la cara, també, uns minuts més tard.

CD. Tenerife.

Goles Goles

  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): Tenerife. sabia com jugar al contraatac, i al minut 16, Manuel Palma va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 137 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Quique Urbano la va convertir en gol amb un remat de cap en Luis Serna Pareja tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 60 el marcador es va actualitzar: 0 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Pau Sanuy de Tenerife. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.