Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730932033

Amistoso (Int.) 730932033 Información oficial sobre el partido 730932033 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Tango CF Alineación oficial del equipo 'Tango CF' en el partido 4 - 2 El Gummipallos Alineación oficial del equipo 'El Gummipallos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tango CF Alineación oficial del equipo 'Tango CF' en el partido 2 - 0 El Gummipallos Alineación oficial del equipo 'El Gummipallos' en el partido
Tiene suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tango CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Rafael Solís va anar directament als peus de Auritz Barrengarin que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 124 Minuto 63 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 63 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Norbert Szűcs. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 120 Minuto 80 (Gol de falta): El 3 - 2 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Alberto Asenjo al minut 80, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Tango i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 86 minuts, el tirador de faltes del Tango va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Moisés Enríquez, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Luis Jorge Camuso va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tango.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Auritz Barrengarin, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Auritz Barrengarin de Tango va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Jorge Camuso de Tango va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Iago Tenarre de Tango amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

El Gummipallos

Goles Goles

  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Gummipallos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Javier Inglés.
  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): Gummipallos va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 65, quan Robert Ingemarsson, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Gummipallos van sortir al contraatac amb encert al minut 6, però Aleksander Chwiłkowski no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Gummipallos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 62, quan Ferran Jonker va quedar-se sol davant el porter Anir Samir, però aquest va poder aturar el xut.
  • 239 Minuto 82 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Róbert Nahóczky va ridiculitzar a en Normando Mieres amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Oroles Zanc de Gummipallos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Robert Ingemarsson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.