Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730931709

Amistoso (Int., RC) 730931709 Información oficial sobre el partido 730931709 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido 1 - 3 FC Chopstick Alineación oficial del equipo 'FC Chopstick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido 1 - 0 FC Chopstick Alineación oficial del equipo 'FC Chopstick' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zelandonii CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Zelandonii va ser Santi Navarro Ategui.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Santi Navarro Ategui de Zelandonii va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Chopstick

Goles Goles

  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Johnny Hodne va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Chopstick i marcant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 80 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jacob Bruijnes va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Sidney Notenboom de Chopstick va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): Chopstick va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Sidney Notenboom va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Chopstick, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Sidney Notenboom va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sidney Notenboom ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.