Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730931426

Amistoso (Int., RC) 730931426 Información oficial sobre el partido 730931426 en Hattrick

10.04.2024 14:40:00

Augusta Praetoria F.C. Alineación oficial del equipo 'Augusta Praetoria F.C.' en el partido 8 - 0 Estacazo Alineación oficial del equipo 'Estacazo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Augusta Praetoria F.C. Alineación oficial del equipo 'Augusta Praetoria F.C.' en el partido 6 - 0 Estacazo Alineación oficial del equipo 'Estacazo' en el partido
Tiene suerte 5.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Augusta Praetoria F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 11, el Praetoria va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Vahan Mardirosyan, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Praetoria va augmentar la diferència quan Jivan Darbinyan no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mardiros Sevanyan va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 27, Yesayi Caprielyan va pentinar un córner cap al segon pal que Vincent Kohut va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 0.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, Praetoria va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Iso Metzinger, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Amb 40 minuts jugats, en Yesayi Caprielyan va augmentar l'avantatge de Praetoria a 6 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Praetoria pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jivan Darbinyan va posar el 7 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): En Yesayi Caprielyan entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Praetoria, un peu providencial d'en Mardiros Sevanyan va situar el 8-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 18 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Vahan Mardirosyan va ridiculitzar a en Fryderyk Stompor amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Yesayi Caprielyan gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Albert Tomàs va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Praetoria a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Vahagn Norikyan va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 65 quan Vahagn Norikyan de Praetoria gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Estacazo

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 72 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en José Manuel Nievas, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Willy Tenorio de Estacazo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.