Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730930463

Amistoso (RC) 730930463 Información oficial sobre el partido 730930463 en Hattrick

10.04.2024 13:00:00

Pavlov's salivation army Alineación oficial del equipo 'Pavlov's salivation army' en el partido 3 - 6 Tjoeten fc Alineación oficial del equipo 'Tjoeten fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pavlov's salivation army Alineación oficial del equipo 'Pavlov's salivation army' en el partido 0 - 1 Tjoeten fc Alineación oficial del equipo 'Tjoeten fc' en el partido
Tiene bastante suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,0 % 0,4 % 91,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pavlov's salivation army

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Davide Lescrauwaet de salivation aconseguir un gol al minut 14 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de salivation a 2 - 0. Will Haemhouts va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): salivation sabia com jugar al contraatac, i al minut 66, Will Haemhouts va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): salivation van sortir al contraatac al minut 4, però Léon Verlinden va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de salivation, l'equip va recuperar la pilota al minut 9 i va contraatacar. En Ties Bosmans va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 112 (Ocasión de contra por el centro): En Wilfred Cormanne va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 114 (Ocasión por la izquierda): salivation va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Dimitry Vanderbiest va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Guillaume Van De Velde.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edwin Lejeune.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de salivation, Léon Verlinden, col·locà la pilota just a les mans d'en Guillaume Van De Velde. El marcador: 3 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de salivation Wilfred Cormanne va intentar enganyar Guillaume Van De Velde amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 4.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Will Haemhouts de salivation va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Tjoeten fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Tjoeten van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Xicu Antoriano va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 190 Minuto 54 (Gol de falta): En Sam Thibert va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 2-2.
  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Tjoeten van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 79, quan Sam Thibert va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Xicu Antoriano va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 80, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Felipe Javier Sala va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 81 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Tjoeten al minut 81, però el xut de Largo Goffinet va topar amb la tanca defensiva.
  • 271 Minuto 111 (Ocasión por el centro): Tjoeten va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 111, quan Hubert Vermeulen va quedar-se sol davant el porter Felipe Javier Sala, però aquest va poder aturar el xut.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Tjoeten Guillaume Van De Velde no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Felipe Javier Sala es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Massimo Marino va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Xicu Antoriano anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 6 per a Tjoeten.