Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730930460

Amistoso (Int., RC) 730930460 Información oficial sobre el partido 730930460 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Nazio F.C. Alineación oficial del equipo 'Nazio F.C.' en el partido 2 - 6 lokomotive Britz Alineación oficial del equipo 'lokomotive Britz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nazio F.C. Alineación oficial del equipo 'Nazio F.C.' en el partido 2 - 1 lokomotive Britz Alineación oficial del equipo 'lokomotive Britz' en el partido
Tiene un resultado normal 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nazio F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 14 (Gol por la derecha): Els jugadors del Nazio amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 14, deixant Ignacio Barrena en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 110 Minuto 37 (Gol de falta): Una falta al minut 37 va proporcionar un lliure directe al Nazio. Manu Montero Peña va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Nazio va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manu Montero Peña va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kai Kronsbein.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Nazio va estar a punt de posar-se per davant al minut 74 però Giuseppino Fodri va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manu Montero Peña de Nazio amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

lokomotive Britz

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Al minut 7 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Niclas von Breitungen que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): Amb 20 minuts jugats, Jonah Raphael Reidel de lokomotive va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 118 Minuto 95 (Gol evento especial córner peinado): Niclas von Breitungen va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de lokomotive, Helmut Kumulus, que va marcar, sense saber com, el 2 - 3.
  • 118 Minuto 95 (Gol evento especial córner peinado): En Guido Schmidbauer entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al lokomotive, un peu providencial d'en Abou El Magd Abou El Fadl va situar el 2-4 al panell digital.
  • 183 Minuto 97 (Gol por la derecha): Al 97 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a lokomotive augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Sammy Pätzke es rifés el porter i marqués el 2 - 5.
  • 184 Minuto 101 (Gol de penalti): Al minut 101 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de lokomotive, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Martin Christof Hochwasser va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Siegmund Wohlsperger va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): lokomotive va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 65, quan Marcel Tschida va quedar-se sol davant el porter Bernardo Prats, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Abou El Magd Abou El Fadl que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): Sammy Pätzke, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 94 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guido Schmidbauer de lokomotive va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.