Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730930424

Amistoso (Int.) 730930424 Información oficial sobre el partido 730930424 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Enzo PFC Alineación oficial del equipo 'Enzo PFC' en el partido 8 - 0 the untouchables86bis Alineación oficial del equipo 'the untouchables86bis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Enzo PFC Alineación oficial del equipo 'Enzo PFC' en el partido 5 - 0 the untouchables86bis Alineación oficial del equipo 'the untouchables86bis' en el partido
Tiene bastante suerte 5.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Enzo PFC

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Inocencio Sillobre va donar a Enzo PFC un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): En Stanisław Borzyszkowski de Enzo PFC va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Inocencio Sillobre es va introduir dins la defensa central al minut 48, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Enzo PFC va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Nicola Vittorioso progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): En José Covarrubias va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Enzo PFC pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alexander Majsniar va posar el 6 - 0 al marcador.
  • 108 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 7 - 0 s'ha de veure repetit: en Stanisław Borzyszkowski de Enzo PFC va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Nicola Vittorioso, que no va perdonar.
  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Alexander Majsniar va treure un córner llarg cap al segon pal que en José Covarrubias, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 8 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a Enzo PFC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Stanisław Borzyszkowski, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 216 Minuto 11 (Ocasión evento especial rápido + pase): Hamid Dhoinine va marxar per velocitat al minut 11 i va fer una passada de la mort a Alexander Majsniar, però aquest va fallar.
  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Tibaut Habay, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 34 quan Stanisław Borzyszkowski de Enzo PFC gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, Hamid Dhoinine gairebé va marcar per a Enzo PFC des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

the untouchables86bis

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 15 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Brice Van Samang, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.