Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730929946

Amistoso 730929946 Información oficial sobre el partido 730929946 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

DEPORTIVO ENDEUDADO Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO ENDEUDADO' en el partido 0 - 6 Nozink FC Alineación oficial del equipo 'Nozink FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DEPORTIVO ENDEUDADO Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO ENDEUDADO' en el partido 0 - 3 Nozink FC Alineación oficial del equipo 'Nozink FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DEPORTIVO ENDEUDADO

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 es va veure una gran oportunitat per a DEN per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gabriel Calle, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En Dölf Burgermeister va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Nozink FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): Amb 30 minuts jugats, Osertz Zuhume de Nozink va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ghislain Hamitouche va augmentar l'avantatge de Nozink a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Silvio Domene de Nozink l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 41 de partit.
  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 52, Ghislain Hamitouche va pentinar un córner cap al segon pal que Pedro Sosa va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 4.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Gaizka Arieta va ser l'anotador del 0 - 5.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ziyad Mondir, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 6 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Epifanio Pouso ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, el Nozink va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ziyad Mondir s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gaizka Arieta va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Epifanio Pouso va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.