Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730929631

Amistoso (Int., RC) 730929631 Información oficial sobre el partido 730929631 en Hattrick

10.04.2024 13:00:00

F.C. Rollegem Kapelle Alineación oficial del equipo 'F.C. Rollegem Kapelle' en el partido 2 - 1 Pogoń Hooligans FC Alineación oficial del equipo 'Pogoń Hooligans FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Rollegem Kapelle Alineación oficial del equipo 'F.C. Rollegem Kapelle' en el partido 2 - 0 Pogoń Hooligans FC Alineación oficial del equipo 'Pogoń Hooligans FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Rollegem Kapelle

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Idris Bouzidi va donar a Rollegem un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 120 Minuto 117 (Gol de falta): Diderik Natalis va donar a Rollegem un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 12 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Ingmar Dewanckele gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ernest Dziadzio al minut 34 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Livio Van Oversteyns va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Rollegem per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 40, quan Idris Bouzidi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jean-Christophe Thomas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 207 Minuto 66 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Ingmar Dewanckele va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 es va veure una gran oportunitat per a Rollegem per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Bertrand Vandenbosch, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 115 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 115 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Diderik Natalis va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Pogoń Hooligans FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Filip Więdłocha arribés a peus de Rafał Stachula, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Hooligans el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fabio Faraon de Hooligans va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 109, Witold Łapka de Hooligans va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.