Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730929223

Amistoso (Int.) 730929223 Información oficial sobre el partido 730929223 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

F.C. Mariana Alineación oficial del equipo 'F.C. Mariana' en el partido 4 - 0 Laval Tigers Alineación oficial del equipo 'Laval Tigers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Mariana Alineación oficial del equipo 'F.C. Mariana' en el partido 3 - 0 Laval Tigers Alineación oficial del equipo 'Laval Tigers' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Mariana

Goles Goles

  • 120 Minuto 39 (Gol de falta): Victorio Ballesteros va donar a Mariana un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Picio Carral va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Victorio Ballesteros es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Joan Cluet va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Mariana va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Pablo Guraya va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lucas Leeves.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Mariana va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 27 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Raúl Fuica ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Joan Cluet va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mariana se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Picio Carral una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 62, però una magnífica aturada de Lucas Leeves va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abdallah Bahrawi de Mariana va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Laval Tigers

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Tigers van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Peter Randolph va sortir desviat a la dreta de la porteria.