Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730929179

Amistoso (Int., RC) 730929179 Información oficial sobre el partido 730929179 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Air WD Fly Alineación oficial del equipo 'Air WD Fly' en el partido 1 - 3 SyD Chuecos Alineación oficial del equipo 'SyD Chuecos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Air WD Fly Alineación oficial del equipo 'Air WD Fly' en el partido 2 - 4 SyD Chuecos Alineación oficial del equipo 'SyD Chuecos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,8 % 2,2 % 81,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Air WD Fly

Goles Goles

  • 116 Minuto 36 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 36 minuts quan Antis Štrāls va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Estepan Landabil, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Manolo Pinedo Salazar quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 215 Minuto 88 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Estepan Landabil que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

SyD Chuecos

Goles Goles

  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 42 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Fariman Kaebi de Chuecos marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Passats 43 minuts de partit, Chuecos es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Fariman Kaebi es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 44 de partit va donar a Chuecos l'avantatge per 1 - 3. Damián Alejandro Bellido en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Chuecos van sortir al contraatac al minut 44, però Mirco Cosini va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Lucas Manuel Villalva. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Fariman Kaebi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.