Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730929138

Amistoso (Int.) 730929138 Información oficial sobre el partido 730929138 en Hattrick

10.04.2024 02:00:00

sun-horus Alineación oficial del equipo 'sun-horus' en el partido 1 - 3 Blai WCF Alineación oficial del equipo 'Blai WCF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
sun-horus Alineación oficial del equipo 'sun-horus' en el partido 2 - 0 Blai WCF Alineación oficial del equipo 'Blai WCF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sun-horus

Goles Goles

  • 108 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Nedim Musy encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Yi-Myung Tae només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 1.
  • 109 Minuto 75 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Hojin Bee es va complicar la vida al minut 75 intentant esquivar Jeroni Serrallonga en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Blai, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 2 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40, Hojin Bee arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): sun-horus per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 44, quan Kichae Park va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 es va veure una gran oportunitat per a sun-horus per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Yared Lukas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 71 (Ocasión de falta): Amb 71 minuts disputats, Nedim Musy gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Rafel Xancó va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 67 (Tarjeta roja directa): Al minut 67, Young-Yul Heung de sun-horus va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Blai WCF

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Blai va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 41, quan Alberto Viñambre, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al 90 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Blai augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Kerry Stockdale es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jeroni Serrallonga va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.