Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730929033

Amistoso (Int.) 730929033 Información oficial sobre el partido 730929033 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Galicia Verin Alineación oficial del equipo 'Galicia Verin' en el partido 4 - 4 Zagłębie Sosnowiec 2022 Alineación oficial del equipo 'Zagłębie Sosnowiec 2022' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Galicia Verin Alineación oficial del equipo 'Galicia Verin' en el partido 3 - 3 Zagłębie Sosnowiec 2022 Alineación oficial del equipo 'Zagłębie Sosnowiec 2022' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,7 % 36,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galicia Verin

Goles Goles

  • 115 Minuto 20 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 20 minuts, Ambrosi Prevo va superar per velocitat Fritz Silvennoinen per posar el 1 - 0 al marcador.
  • 137 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Nicanor Sánchez la va convertir en gol amb un remat de cap en Samuel Muunda tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 54 el marcador es va actualitzar: 2 - 2.
  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gershon Akiva, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Galicia se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 58.
  • 114 Minuto 77 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 77. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Hamza Drissi va empatar el partit, 4 - 4, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Galicia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 6 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Luis Valcárcel ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Nicanor Sánchez va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Gershon Akiva de Galicia va intentar batre la porteria rival al minut 35 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Nicanor Sánchez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 59, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Samuel Muunda de Galicia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Zagłębie Sosnowiec 2022

Goles Goles

  • 162 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Grzegorz Jasiak va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 23.
  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Passats 34 minuts de partit, Sosnowiec es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Andrzej Jabłoński es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 141 Minuto 60 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Sosnowiec van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 3 mitjançant en Paulo Tiago Santos Rebelo.
  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Roman Słodkiewicz que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Sosnowiec.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 71 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Ryan Ferrer es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Grzegorz Jasiak ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ryan Ferrer.