Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730928687

Amistoso (Int.) 730928687 Información oficial sobre el partido 730928687 en Hattrick

09.04.2024 20:20:00

Fc BasBartunes Alineación oficial del equipo 'Fc BasBartunes' en el partido 1 - 2 VfB MULDENTAL NAUNHOF`09 Alineación oficial del equipo 'VfB MULDENTAL NAUNHOF`09' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fc BasBartunes Alineación oficial del equipo 'Fc BasBartunes' en el partido 1 - 4 VfB MULDENTAL NAUNHOF`09 Alineación oficial del equipo 'VfB MULDENTAL NAUNHOF`09' en el partido
Tiene un resultado normal 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc BasBartunes

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del VfB. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Iivo Luhta la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del BasBartunes es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 13.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de BasBartunes, l'equip va recuperar la pilota al minut 34 i va contraatacar. En Teemu Virkkunen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 210 Minuto 57 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Toni Tuulaniemi quasi empata el partit per a BasBartunes, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Markus Syvälä va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de BasBartunes que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

VfB MULDENTAL NAUNHOF`09

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 28 minuts Eike Bruglacher va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): VfB agafava avantatge al minut 55 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Torsten Asanger amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Torsten Asanger estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Abdoullah El-Ghanjaoui, als 12 minuts, va fallar per ben poc.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Jeantolin Tillard, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Eike Bruglacher no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): VfB quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Gilbert Ledet va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, el VfB va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Torsten Asanger s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patrick Sydekum de VfB es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 29 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Patrick Sydekum va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.