Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730928493

Amistoso (Int.) 730928493 Información oficial sobre el partido 730928493 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

carolcasi Alineación oficial del equipo 'carolcasi' en el partido 6 - 0 J. Buscema Alineación oficial del equipo 'J. Buscema' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
carolcasi Alineación oficial del equipo 'carolcasi' en el partido 7 - 0 J. Buscema Alineación oficial del equipo 'J. Buscema' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

carolcasi

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Corria el minut 11 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Taurino Blanco, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 137 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Szilveszter Dusza la va convertir en gol amb un remat de cap en Zdeněk Schmid tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 26 el marcador es va actualitzar: 2 - 0.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de carolcasi va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juan Carlos González Frías progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): carolcasi va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Luis Pablos va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Benno Schantz va incrementar l'avantatge de carolcasi amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Taurino Blanco, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a carolcasi.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Taurino Blanco. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Benno Schantz gairebé va marcar per a carolcasi des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Szilveszter Dusza de carolcasi va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Pablos de carolcasi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zdeněk Schmid.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ladislav Kročák de carolcasi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

J. Buscema

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del JB sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jesús Moral, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 13 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Egnate Bortishvili de JB va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.