Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730928242

Amistoso (Int.) 730928242 Información oficial sobre el partido 730928242 en Hattrick

10.04.2024 17:55:00

Trabant 601S Alineación oficial del equipo 'Trabant 601S' en el partido 0 - 1 Toreby Alineación oficial del equipo 'Toreby' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Trabant 601S Alineación oficial del equipo 'Trabant 601S' en el partido 2 - 0 Toreby Alineación oficial del equipo 'Toreby' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trabant 601S

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 8 (Evento clima: SE: Support player boost failed): En Ernest Żarna era ple de bones intencions. Ajudava de forma incondicional als seus companys, però arribava un pèl tard.

Toreby

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 29, quan Asbjørn Persson va posar els visitants Toreby per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Toreby van sortir al contraatac amb encert al minut 9, però Jonny Grønning no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 270 Minuto 21 (Ocasión de falta): Nikolaj Thestrup va xutar magistralment una falta al minut 21 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Joel Akujärvi va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Andrzej Dańczak, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Claes Lauritsen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Toreby va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kenny Bay va sortir per sobre el travesser.
  • 217 Minuto 67 (Ocasión evento especial cansancio): Estava tan cansat en Aleksander Dytko que es va abaixar les mitgetes de tan carregats que tenia els bessons. Asbjørn Persson se'n va adonar i el va encarar al minut 67 però la cobertura al defensor va impedir que la jugada acabés en gol.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Toreby van sortir al contraatac al minut 79, però Jim Volden va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nikolaj Thestrup de Toreby amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.