Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730927616

Amistoso (Int., RC) 730927616 Información oficial sobre el partido 730927616 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido 2 - 1 CIOCIA ' S GUNNERS Alineación oficial del equipo 'CIOCIA ' S GUNNERS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido 3 - 0 CIOCIA ' S GUNNERS Alineación oficial del equipo 'CIOCIA ' S GUNNERS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Pajaritos CF

Goles Goles

  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Corria el minut 30, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Pajaritos s'avançava en el marcador després que en Allan Hinze xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 140 Minuto 109 (Gol de contra de falta): El contraatac de Pajaritos va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Allan Hinze va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Joan Arvei va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Manuel Ferrant una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Mirco D’Agostini va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Joan Arvei gairebé va marcar per a Pajaritos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 76 per blocar una centrada d'en Allan Hinze va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pajaritos.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Pajaritos va estar a punt de posar-se per davant al minut 86 però Erwan Isambert va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Manuel Ferrant va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Amador de Pajaritos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

CIOCIA ' S GUNNERS

Goles Goles

  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): Kantit Sagua va marcar al minut 48 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el GUNNERS sortien al contraatac. La falta llançada per František Mičánek va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Alberto Callegaro va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): El GUNNERS va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 87, però en Alberto Callegaro va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, 陳 (Chen) 思東 (Sidong) de GUNNERS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kantit Sagua de GUNNERS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.