Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730927535

Amistoso (Int., RC) 730927535 Información oficial sobre el partido 730927535 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Monreal Alineación oficial del equipo 'Monreal' en el partido 3 - 2 Nome della squadra: Alineación oficial del equipo 'Nome della squadra:' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Monreal Alineación oficial del equipo 'Monreal' en el partido 1 - 1 Nome della squadra: Alineación oficial del equipo 'Nome della squadra:' en el partido
Tiene suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,8 % 37,0 % 33,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monreal

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Monreal prenia la batuta de l'encontre al minut 38, quan en Ruben Benjaminsen va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Carlos Martínez Ares va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): Ruben Benjaminsen va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 2 per a Monreal.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Monreal van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Juan Luis Barro va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ruben Benjaminsen.

Nome della squadra:

Goles Goles

  • 137 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 47 una excel·lent centrada de Marco Grassi va arribar a Sergio Caldarola, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 1 al marcador.
  • 164 Minuto 71 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Ottaviano Torri va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 56 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Marco Grassi no va ser aprofitada per en Fausto Ingolotti que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.