Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730927212

Amistoso (Int.) 730927212 Información oficial sobre el partido 730927212 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Club Deportivo Castracaecilia Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Castracaecilia' en el partido 3 - 3 Lumumba F.C. Alineación oficial del equipo 'Lumumba F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Deportivo Castracaecilia Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Castracaecilia' en el partido 1 - 1 Lumumba F.C. Alineación oficial del equipo 'Lumumba F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,4 % 7,7 % 21,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Castracaecilia

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a foresgump va ser Alberto Valero Ríos.
  • 137 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Bohumyl Lutsyk va anar a parar al cap de Raffaello Di Raimondo que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a foresgump el 2 - 1.
  • 137 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Bohumyl Lutsyk la va convertir en gol amb un remat de cap en Glen Kerkhofs tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 87 el marcador es va actualitzar: 3 - 2.

Lumumba F.C.

Goles Goles

  • 160 Minuto 13 (Gol de falta): Al minut 13 del partit, Assan Niass va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 74 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Lumumba. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Sultan Satabaldiev xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 140 Minuto 89 (Gol de contra de falta): El contraatac de Lumumba va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Assan Niass va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 3 - 3!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Chiguy Tuendele de Lumumba va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bixente Lafond de Lumumba es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Chiguy Tuendele es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.