Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926893

Amistoso (Int., RC) 730926893 Información oficial sobre el partido 730926893 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Arcángeles Alineación oficial del equipo 'Arcángeles' en el partido 2 - 4 SV Kenso II Alineación oficial del equipo 'SV Kenso II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arcángeles Alineación oficial del equipo 'Arcángeles' en el partido 1 - 2 SV Kenso II Alineación oficial del equipo 'SV Kenso II' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,2 % 4,3 % 76,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arcángeles

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Arcángeles, atacant per l'esquerra al minut 19, va aprofitar el magnífic llançament de Juan Miguel Aladrén per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 104 Minuto 42 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Arcángeles al minut 42. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Sina Haghighi va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Arcángeles va estar a punt de posar-se per davant al minut 12 però Jon Cockrell va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Martín Montalvo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Juan Miguel Aladrén va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 40, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 202 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Pablo Lacalle Villalón va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 61 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

SV Kenso II

Goles Goles

  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Beat Leist per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Kenso prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Wincenty Gałęza.
  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): El jugador Stefano Marchiol de Kenso es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 3 d'un ràpid contraatac.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Gösta Beckbom va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 de partit, Ambrosio Braun quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Stefano Marchiol. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Wincenty Gałęza quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Antonio Entralgo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Julio César Guevara després de 59 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Antonio Entralgo va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Julio César Guevara va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Gösta Beckbom de Kenso va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.