Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926697

Amistoso (Int., RC) 730926697 Información oficial sobre el partido 730926697 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Real Vértigo Alineación oficial del equipo 'Real Vértigo' en el partido 1 - 2 Atlas Paillade Alineación oficial del equipo 'Atlas Paillade' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Vértigo Alineación oficial del equipo 'Real Vértigo' en el partido 3 - 1 Atlas Paillade Alineación oficial del equipo 'Atlas Paillade' en el partido
Tiene mala suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,4 % 1,3 % 13,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Vértigo

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Vértigo s'esgargamellaven dempeus per esperonar David Prunés que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 34 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 76 per blocar una centrada d'en Noel Pribék va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Vértigo.

Atlas Paillade

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en George Baudouin va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 135 Minuto 83 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Maël Lecerf va marcar el 1 - 2 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 37, quan en Maël Lecerf va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Paillade George Baudouin quasi marca al minut 76 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Lucien Quievreux l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Maël Lecerf ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maël Lecerf de Paillade la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.