Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926623

Amistoso (Int., RC) 730926623 Información oficial sobre el partido 730926623 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Coco Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Coco Club de Futbol' en el partido 0 - 2 Kähärin Jalkapallo klubi Alineación oficial del equipo 'Kähärin Jalkapallo klubi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Coco Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Coco Club de Futbol' en el partido 2 - 0 Kähärin Jalkapallo klubi Alineación oficial del equipo 'Kähärin Jalkapallo klubi' en el partido
Tiene mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coco Club de Futbol

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Rafael Álvarez Vázquez del Coco CF ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 22 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Coco CF va ser a punt de marcar al minut 22, quan el seu jugador Jaime Carul va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Wieger Bavelaar va estar a punt d'avançar els locals al minut 26 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rafael Álvarez Vázquez va fer una magnífica centrada, però la rematada de Àlex Tutzó va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Rafael Álvarez Vázquez va fer al minut 60 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Arnau Marsellach, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Kähärin Jalkapallo klubi

Goles Goles

  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): El porter de Jalkapallo va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Petri Okkonen va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Jalkapallo eren letals, i Niko Valtee va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Tomi Kilkki, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 41 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Jalkapallo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.