Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926619

Amistoso (Int.) 730926619 Información oficial sobre el partido 730926619 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Leyenda ranera CF Alineación oficial del equipo 'Leyenda ranera CF' en el partido 3 - 1 FCUnireaAlbaIulia Alineación oficial del equipo 'FCUnireaAlbaIulia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Leyenda ranera CF Alineación oficial del equipo 'Leyenda ranera CF' en el partido 3 - 0 FCUnireaAlbaIulia Alineación oficial del equipo 'FCUnireaAlbaIulia' en el partido
Tiene un resultado normal 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leyenda ranera CF

Goles Goles

  • 136 Minuto 60 (Gol evento especial inexperiencia rival): Zsolt Szieben va deixar patent la seva inexperiència al minut 60, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Michael Davies va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 1 per a Leyenda.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Leyenda prenia la batuta de l'encontre al minut 77, quan en Tomàs Tarrench va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): El jugador István Magosi de Leyenda es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Leyenda per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan Olympio Bordeleau va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Leyenda va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tomàs Tarrench en un 1 contra 1 amb el porter Florin Bandulă, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40, Ernest Pietrzyk arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Ramón María Correa va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Olympio Bordeleau de Leyenda es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Logan Forbes de Leyenda va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Tomàs Tarrench de Leyenda va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FCUnireaAlbaIulia

Goles Goles

  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Damien Pacary va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 43 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Claus Christoph Duffner va deixar a Mikey Han assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Valentin Salmenkivi al minut 81 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zsolt Szieben de Fcunirea es va emportar una amonestació al minut 62 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Claus Christoph Duffner de Fcunirea la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.