Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926518

Amistoso (Int.) 730926518 Información oficial sobre el partido 730926518 en Hattrick

10.04.2024 17:55:00

Weteryniorze Alineación oficial del equipo 'Weteryniorze' en el partido 1 - 6 Contra el Tráfico F.C. Alineación oficial del equipo 'Contra el Tráfico F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Weteryniorze Alineación oficial del equipo 'Weteryniorze' en el partido 0 - 6 Contra el Tráfico F.C. Alineación oficial del equipo 'Contra el Tráfico F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Weteryniorze

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, Adam Biziewski va pentinar un córner cap al segon pal que Stanisław Reichert va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 69 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Stanisław Reichert va marxar de Epifanio Lock en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Weteryniorze van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Weteryniorze van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jon Haukedal va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Mirosław Paczka de Weteryniorze va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Contra el Tráfico F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 5 (Gol de penalti): Iván 'El Misil' Muñoz va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 5 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Iván 'El Misil' Muñoz va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 180 Minuto 28 (Gol de falta): Iván 'El Misil' Muñoz va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Tráfico gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Morad 'El Garchador' Akramzadeh va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Juselino Ching Addo de Tráfico l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 82 de partit.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Jan 'Polaco' Miśkiewicz la va rematar Juselino Ching Addo amb una magnífica volea que va fer pujar per a Tráfico el 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Giovanni Ocharán va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Iván 'El Misil' Muñoz de Tráfico va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 11 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Tráfico quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Iván 'El Misil' Muñoz va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.