Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926411

Amistoso (Int.) 730926411 Información oficial sobre el partido 730926411 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Sabrina F.C. Alineación oficial del equipo 'Sabrina F.C.' en el partido 5 - 4 Lubonieczek Alineación oficial del equipo 'Lubonieczek' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sabrina F.C. Alineación oficial del equipo 'Sabrina F.C.' en el partido 3 - 1 Lubonieczek Alineación oficial del equipo 'Lubonieczek' en el partido
Tiene suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sabrina F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Passat el minut 21 de joc, Joann Hermier facilitava les coses al Sabrina amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 39, Joann Hermier de Sabrina empatava el partit: 2 - 2.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): En Yago Roca entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Sabrina, un peu providencial d'en Viorel Antoniu va situar el 3-3 al panell digital.
  • 110 Minuto 67 (Gol de falta): Sabrina equilibrava els comptes al minut 67 quan en Aliecer Martínez Marín va transformar una falta en el 4 a 4.
  • 121 Minuto 90 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Aliecer Martínez Marín, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Sabrina se les va manegar per posar per davant el seu equip: 5 - 4 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Raúl Pinilla, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Joann Hermier hauria d'haver estat gol al minut 58 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Lubonieczek

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jaropełk Janaszczyk va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Luboniecze va ser finalitzada des de l'esquerra per Nicola Terruzzi al minut 37. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Arne Schambach quedar desmarcat i marcar per a Luboniecze al minut 48. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 173 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 3 - 4, gràcies a una bona internada de Martín Calero que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 38 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 38 en Daniël Verbaan ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Jaropełk Janaszczyk el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Eduardt van der Ploeg de Luboniecze va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.