Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926349

Amistoso (Int.) 730926349 Información oficial sobre el partido 730926349 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido 0 - 1 Debrecen Devils Alineación oficial del equipo 'Debrecen Devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido 1 - 3 Debrecen Devils Alineación oficial del equipo 'Debrecen Devils' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,4 % 2,5 % 81,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dardos

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 31 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 31 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Waldir Aramburú va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Dardos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Joan Ibar va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Ibar de Dardos es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luuk Moerland es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomas Zurmuehle de Dardos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Debrecen Devils

Goles Goles

  • 173 Minuto 52 (Gol por la derecha): El jugador de Debrecen Luka Malinovič va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 52 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Luka Malinovič de Debrecen, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 10, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 270 Minuto 25 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Debrecen al minut 25, però el xut de Márkó Kutas va topar amb la tanca defensiva.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 Ziti Pagadizabal va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Zoltán Tóth, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.