Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926315

Amistoso (Int.) 730926315 Información oficial sobre el partido 730926315 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

CIS F.C. Alineación oficial del equipo 'CIS F.C.' en el partido 3 - 3 Team EpicA Alineación oficial del equipo 'Team EpicA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
CIS F.C. Alineación oficial del equipo 'CIS F.C.' en el partido 5 - 1 Team EpicA Alineación oficial del equipo 'Team EpicA' en el partido
Tiene mala suerte 5.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CIS F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Facundo Balay, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del F.C. se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 13.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): F.C. va aconseguir el 2 - 0 quan Víctor Villalpando va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 81, Pau Liern de F.C. empatava el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Pau Liern, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Stefan Wurnitsch, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Gianni Tomassoni una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 58, però una magnífica aturada de Abdullah Otak va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 290 Minuto 59 (Ocasión de falta): En Miguel Ángel Robles va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90, Eduardo Viurra arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Team EpicA

Goles Goles

  • 154 Minuto 44 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Tuomo Vartia va significar el 2 - 1 al minut 44.
  • 162 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 60 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Ville Aspfors de EpicA marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 78, quan Joonas Lackström va posar els visitants EpicA per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): Antti Altonen hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Patryk Schneider havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jaakob Leppänen de EpicA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ukko-Pekka Eskonniemi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jaakob Leppänen se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.