Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926215

Amistoso (Int.) 730926215 Información oficial sobre el partido 730926215 en Hattrick

09.04.2024 18:30:00

SV Schindler Alineación oficial del equipo 'SV Schindler' en el partido 1 - 2 U. E. Calders Alineación oficial del equipo 'U. E. Calders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SV Schindler Alineación oficial del equipo 'SV Schindler' en el partido 0 - 3 U. E. Calders Alineación oficial del equipo 'U. E. Calders' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Schindler

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Corria el minut 33 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Tomas Hufschmid, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 61 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Radu Stancu va superar els defenses rivals per velocitat al minut 61 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Alberto Agray de Schindler va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

U. E. Calders

Goles Goles

  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 en Genís Perales va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Fernando Allue Buiza que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Calders.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Genís Perales quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Genís Perales per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 38, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 48 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir José Enrique Cortés va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Calders va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Süleyman Figar es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.