Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926158

Amistoso (Int.) 730926158 Información oficial sobre el partido 730926158 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Bodom Dragons Alineación oficial del equipo 'Bodom Dragons' en el partido 7 - 0 FULL MOON FC Alineación oficial del equipo 'FULL MOON FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Bodom Dragons Alineación oficial del equipo 'Bodom Dragons' en el partido 8 - 0 FULL MOON FC Alineación oficial del equipo 'FULL MOON FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bodom Dragons

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Dragons s'avançava al marcador al minut 16, després d'un rebot que va caçar en Lars Krischler per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): En Lars Krischler de Dragons va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Dragons a 3 - 0. Sören Schwabhausen va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Dragons va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Lars Krischler progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Dragons va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mirosław Ornoch des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Dragons pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sören Schwabhausen va posar el 6 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Mirosław Ornoch va incrementar l'avantatge de Dragons amb el 7 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Lars Krischler de Dragons gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Amai Bermeo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 208 Minuto 86 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gilberto Castaldo de Dragons va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Lars Krischler que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Dragons a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gilberto Castaldo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Abel Zárraga de Dragons va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FULL MOON FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lampis Gkiotsalitis de FULL la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ulaş Padişah de FULL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.