Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730925635

Amistoso (Int., RC) 730925635 Información oficial sobre el partido 730925635 en Hattrick

10.04.2024 10:00:00

Brashovu' Alineación oficial del equipo 'Brashovu'' en el partido 5 - 4 Woocash Alineación oficial del equipo 'Woocash' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Brashovu' Alineación oficial del equipo 'Brashovu'' en el partido 1 - 1 Woocash Alineación oficial del equipo 'Woocash' en el partido
Tiene mucha potra 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,3 % 2,7 % 16,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brashovu'

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 7 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Răzvan Hepeş que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 220 Minuto 67 (Ocasión de falta): Pavel Mitulescu quasi dona a Brashovu' l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 242 Minuto 96 (Ocasión de contra por la izquierda): Brashovu' van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 96, però el xut de George Cărăbeţ des de l'esquerra va sortir desviat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Radu Nucu anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 0 per a Brashovu'.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Alex Fulea de Brashovu', amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Józef Młudzik en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Brashovu', Mattia Blanchi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Ioan Prunean anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Brashovu'.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Jean Năvălici anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Brashovu'.

Woocash

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 21 (Ocasión de falta): El Woocash va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 21 amb un llançament de falta perillós. En Michał Pęczek però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Woocash van sortir al contraatac amb encert al minut 37, però Noel Loriot no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Woocash sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mihai Andrei, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 41 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 270 Minuto 100 (Ocasión de falta): Michał Pęczek va xutar magistralment una falta al minut 100 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Noel Loriot de Woocash va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mihai Andrei de Woocash la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Michał Pęczek de Woocash es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Woocash Włodzimierz Bąkowski no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jean Năvălici es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 1.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Paolo Ruggerone de Woocash és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Noel Loriot va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Orgi Cisneros va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Woocash a la tanda de penals: 4 - 4!
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Woocash Pedro Grimón va intentar enganyar Jean Năvălici amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 4.