Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730925565

Amistoso (Int., RC) 730925565 Información oficial sobre el partido 730925565 en Hattrick

10.04.2024 13:00:00

Quatannens Alineación oficial del equipo 'Quatannens' en el partido 0 - 3 Harderwijkse Debielen Alineación oficial del equipo 'Harderwijkse Debielen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Quatannens Alineación oficial del equipo 'Quatannens' en el partido 1 - 1 Harderwijkse Debielen Alineación oficial del equipo 'Harderwijkse Debielen' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,9 % 36,6 % 29,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quatannens

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Ernest Sośniak va estar a punt d'empatar per a Quatannens quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ferdynand Ptasznik va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Artur Treder va entorpir al marcador d'en Glenn Van Thienen per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 203 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Quatannens va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ernest Sośniak va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Ferdynand Ptasznik va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Quatannens va anar a parar a la dreta de l'atac on en Glenn Van Thienen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Harderwijkse Debielen

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): Amb 12 minuts jugats, Silvester Verijzer de Harderwijkse va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Simon Schmidt va aprofitar un error defensiu al minut 30, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Harderwijkse.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al 35 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Harderwijkse augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Isaac Hampton es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Harderwijkse va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Roman Polovnev va desviar el xut final de Oskar Singeisen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13 de partit, Isaac Hampton va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Hugo Lascoux de Harderwijkse va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 20 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20 del partit, Hugo Lascoux de l'equip Harderwijkse, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Oskar Singeisen de Harderwijkse va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Shlomo Klughafen de Harderwijkse amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.