Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730925136

Amistoso 730925136 Información oficial sobre el partido 730925136 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Los Perritos Punkis Alineación oficial del equipo 'Los Perritos Punkis' en el partido 3 - 3 Chérie Wines Alineación oficial del equipo 'Chérie Wines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Perritos Punkis Alineación oficial del equipo 'Los Perritos Punkis' en el partido 0 - 4 Chérie Wines Alineación oficial del equipo 'Chérie Wines' en el partido
Tiene bastante suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Perritos Punkis

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): El Perritos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Raül Bonallach va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 55 (Gol evento especial córner peinado): En Francesc Todó entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Perritos, un peu providencial d'en Andoto Cotarelo va situar el 2-3 al panell digital.
  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Miguel Cabiedes va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Perritos empatava el partit, 3 a 3, al minut 68.

Chérie Wines

Goles Goles

  • 174 Minuto 8 (Gol de penalti): Quan passaven 8 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Chérie. En Alejandro Garagarza va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 174 Minuto 34 (Gol de penalti): Chérie va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Alejandro Garagarza va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Chérie per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 38. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Alejandro Garagarza. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 16 (Ocasión de penalti): Al minut 16 de joc, Alejandro Garagarza de Chérie va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 282 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22 José Luis Vidal va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Dragoş Andreici, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Rolando Guanes quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de José Luis Vidal, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Alejandro Garagarza al minut 56, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Dragoş Andreici va marcar al minut 73 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.