Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730924618

Amistoso (Int.) 730924618 Información oficial sobre el partido 730924618 en Hattrick

10.04.2024 20:00:00

Fanskapens IF Alineación oficial del equipo 'Fanskapens IF' en el partido 3 - 0 Spontiak Alineación oficial del equipo 'Spontiak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fanskapens IF Alineación oficial del equipo 'Fanskapens IF' en el partido 3 - 0 Spontiak Alineación oficial del equipo 'Spontiak' en el partido
Tiene un resultado normal 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fanskapens IF

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Fanskapens prenia la batuta de l'encontre al minut 26, quan en Oden Tungwald va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Amb 38 minuts jugats, en Aleksi Heikkilä va augmentar l'avantatge de Fanskapens a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 53, el Fanskapens va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Manuel Puerto, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 14 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Paul Holgersson va fer al minut 14 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Oden Tungwald, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Fanskapens van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Valter Bokelund, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Fanskapens a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Saverio Iruegas va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 65 quan Philipp Walderdorff de Fanskapens gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Saverio Iruegas de Fanskapens va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Saverio Iruegas de Fanskapens es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 83.

Spontiak

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Spontiak sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Vitan Jordan, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 17 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): En Vitan Jordan va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.