Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730924546

Amistoso (Int., RC) 730924546 Información oficial sobre el partido 730924546 en Hattrick

10.04.2024 20:00:00

FC Mathias Rust Alineación oficial del equipo 'FC Mathias Rust' en el partido 3 - 2 Bronenosec Potëmkin Alineación oficial del equipo 'Bronenosec Potëmkin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Mathias Rust Alineación oficial del equipo 'FC Mathias Rust' en el partido 1 - 1 Bronenosec Potëmkin Alineación oficial del equipo 'Bronenosec Potëmkin' en el partido
Tiene suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,7 % 1,7 % 83,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Mathias Rust

Goles Goles

  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de M.Rust van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Dárius Januš.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): M.Rust va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 64 Presebal Larratxi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): M.Rust va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 69, quan Dárius Januš, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 31 per blocar una centrada d'en Manuel Quagliato va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de M.Rust.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Julien Lampe va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Manuel Quagliato va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 239 Minuto 74 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Antonín Víteček va servir per deixar enrere el gegant Miquel Llorella al minut 74, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Dárius Januš gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Václav Hanzal va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 207 Minuto 81 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Dárius Januš va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Bronenosec Potëmkin

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): Amb 4 minuts jugats, Nicola Furlan de Bronenosec va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 151 Minuto 79 (Gol por el centro): Bronenosec van mostrar una bona compenetració quan al minut 79 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Alfredo Cornelatti va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 15 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Juan Luis Guerrero va enviar un xut des de 40 metres al minut 15, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 68 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Alfredo Cornelatti va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Artaxerxis Andriopoulos la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Bronenosec havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Artaxerxis Andriopoulos de Bronenosec va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.